Máme zkušenosti s výrobou cedulí a cedulek pro projekty EU s dotací. Nabízíme výrobu levné varianty v provedení – plastová cedule s.5mm, včetně jednostranné samolepky s laminací a začištění hran. Tato varianta je podstatně levnější než provedení z nerezu, nebo mosazi. Cedule pro projekt EU rychle a kvalitně.

Výroba plastových cedulek

Povinné cedule pro projekt EU s dotací vyrábíme již více než 10 let. Díky mnohaletým zkušenostem můžeme nabídnout levnější variantu než standardně užívané. Jde o výrobu plastových cedulek síly 5 mm z materiálu označovaného jako pěněné PVC. Tento materiál je trvale odolný venkovním vlivům a v kombinaci s nalepenou grafikou (plastová samolepka s laminací) tvoří ideální levné řešení pro dlouhodobé označení projektu s dotací. Plastové cedulky jsou trvale odolné všem exteriérovým vlivům jako je slunce, voda a prach.

Příprava grafiky

Jako součást kompletní výroby nabízíme předtiskovou grafickou přípravu, která zahrnuje zhotovení a zaslání finální grafiky ke schválení. Díky dlouhodobé praxi můžeme doporučit ideální obsah povinné cedulky, včetně široké škály log organizací a ministerstev. Veškeré podklady pro zhotovení grafiky prosím zasílejte nejlépe ve vektorovém grafickém formátu. Po schválení grafiky je zahájena výroba.

Termín kompletního dokončení

Standardně je druhý den od objednávky zaslán náhled grafiky ke schválení. Po schválení grafiky je standardně výroba kompletně dokončena do 3 pracovních dní. Důvod přesně neznáme, ale často se setkáváme s tím, že výroba a hlavně vyúčtování velmi spěchá. Často je vyžadována výroba do 24 hodin. Pro tyto případy máme řešení: Bez navýšení ceny jsme schopni cedulku vyrobit expres, tedy s ohledem na naše aktuální vytíženost. Doporučujeme požadavek na výrobu expres uvádět hned v úvodu s prvním poptávkou.

Možnosti instalace, upevnění

Díky zpětné vazbě od zákazníků můžeme doporučit tyto osvědčené způsoby připevnění:
– Připevnění pomocí šroubů a hmoždinek. Tento způsob doporučujeme uvést v poptávce, do cedulky vyvrtáme otvory.
– Připevnění pomocí silikonu, nebo montážního lepidla. U této varianty je potřeba počítat s tím, že v případě odstranění cedulky bude vytržena část omítky.

Cedule pro projekt EU

Naše levné provedení plně nahrazuje běžně užívané cedule. V porovnání s konvenčními cedulemi je naše varianta pouze levnější a to díky levnějšímu materiálu z kterého jsou vyrobené. Odolnost proti venkovním vlivům je totožná.

Cedule pro projekt s dotací
Plastové cedule